To år mere til landschefen

05-05-2019

Beredskabsforbundets landschef, Niels Bonde Jensen, er genudpeget til endnu en periode på to år. Samtidig er Charlotte Lund udpeget som vicelandschef.

Niels Bonde Jensen fortsætter som landschef for Beredskabsforbundet i yderligere to år. Og Charlotte Lund bliver ny vicelandschef.

Sådan blev facit efter Landsledelsesmødet i Tinglev 3.-4. maj, hvor forbundets præsident, Jan Johansen, genudpegede Niels Bonde Jensen og udpegede Charlotte Lund i overensstemmelse med Beredskabsforbundets vedtægter §11 punkt A.8.: "Landsledelsen indstiller landschef og 2 vicelandschefer. Præsidenten udpeger disse for 2 år ad gangen således, at landschefen afgår i ulige år og vicelandscheferne afgår i lige år."

Charlotte Lund var regionsleder i Region Midtjylland, indtil hun stoppede ved regionsårsmødet i marts i år.

Med udpegelsen af Charlotte Lund er Beredskabsforbundets Præsidium igen fuldtalligt, efter at vicelandschef Niels Christensen trak sig fra posten i november sidste år.

Det består nu af præsident Jan Johansen (MF), landschef Niels Bonde Jensen og vicelandscheferne Stine Arenshøj og Charlotte Lund. Forbundets direktør Carsten Iversen er sekretær for præsidiet.

Herover: Fra venstre landschef Niels Bonde Jensen, den nyudpegede vicelandschef Charlotte Lund og præsident Jan Johansen.

På det øverste billede siger præsidenten tillykke med genudpegningen til landschefen.

(Foto: Kristian Baggesgaard og Marianne Kjær)
Seneste nyt

21-05-2019

Landsrådsmøde 2019: Fokus på nye vedtægter og Robust Borger

Beredskabsforbundets øverste myndighed, Landsrådet, mødes den 25.-26. maj i Vingsted.

05-05-2019

To år mere til landschefen

Beredskabsforbundets landschef, Niels Bonde Jensen, er genudpeget til endnu en periode på to år. Samtidig er Charlotte Lund udpeget som vicelandschef.

05-04-2019

Nye tørdragter og redningsveste til frivillige

Beredskabsforbundet Ringkøbing-Skjerns 50 frivillige er klar til at rykke ud i tilfælde af uheld og ulykker. TrygFonden har givet 73.000 kroner til køb af nyt materiel til brug ved redningsopgaver omkring vand.

05-03-2019

Frivillig i 17 år: Det fede er kammeratskabet

Kirsten Jeppesen er frivillig i hele tre af Beredskabsforbundets kredse. Og den første i en række af små portrætter af frivillige i redningsberedskabet.

 

10-01-2019

Khader: Frivillige er indbegrebet af danskhed

Den konservative formand for Folketingets forsvarsudvalg uddelte tak og ros til beredskabet og ikke mindst til den frivillige del i sin tale ved Beredskabsforbundets nytårsgudstjeneste i Holmens Kirke.

19-12-2018

Julegave: Ny aftale med Forsvarsministeriet

Ny aftale mellem Beredskabsforbundet og Forsvarsministeriet placerer forbundet og de frivillige i en hovedrolle i den moderne udgave af civilforsvaret.

30-11-2018

Husk røgalarmen – og få en tryg jul

Den fælles nordiske røgalarmdag 1. december skal minde os om, hvordan vi nemt kan forbedre brandsikkerheden i vores hjem i en ”farlig” måned.

 

01-11-2018

Forbundet i fortsat dialog med Beredskab Fyn

Kommentar fra Beredskabsforbundets ledelse efter presseomtale af uenighed og opsigelse af kontrakter på Fyn.

05-10-2018

Mette F. overrakte redningsberedskabspris

Årets Danske Redningsberedskabspris går til mandskabet fra Falck i Hårlev og indsatslederen fra Østsjællands Beredskab for en dramatisk redningsaktion ved en voldsom arbejdsulykke.

25-09-2018

Frivillige søges i Odder og Skanderborg

Østjyllands Brandvæsen i hvervekampagne for at finde frivillige, der kan gøre brandmændene endnu bedre.

 Abonnér på nyhederne