Næste landsstævne bliver i Hovedstaden

09-09-2018

BF-stævne 2018 er forbi, og nu begynder forberedelserne til landsstævnet i 2020.

De københavnske deltagere var nogen af dem, der havde længst hjem, da Beredskabsforbundets Landsstævne 2018 i Gråsten sluttede søndag formiddag den 9. september.

Men på de tre timers køretur østpå kunne københavnerne så glæde sig over, at næste landsstævne i 2020 holdes i Hovedstaden.

Det afslørede landschef Niels Bonde Jensen i sin farveltale søndag ved en afskedsceremoni, hvor vejret heldigvis var mindre vådt end ved åbningen lørdag.

Ind imellem de to ceremonier oplevede de cirka 500 frivillige og hjælpere et både hektisk og hyggeligt landsstævne med konkurrencer, besøg af Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie - og en stor stævnefest lørdag aften.

"Jeg håber, at I tager herfra med lige så meget optimisme og inspiration som mig. For frivilligheden har det godt i beredskabet. Og fagligheden trives i det frivillige beredskab – det var tydeligt for enhver, som så en masse dygtige og energiske frivillige yde nogle flotte indsatser under konkurrencerne i går," sagde Niels Bonde Jensen i sin afslutningstale søndag.

Resultaterne fra stævnet kan ses på stævnets hjemmeside

Flere billeder fra stævnet kan ses her

Alle deltagere i landsstævnet i Gråsten kan komme med ris og ros til afviklingen af stævnet.

Nemlig ved at udfylde et spørgeskema, hvor svarene kan hjælpe arrangørerne til at lave et endnu bedre stævne i 2020. Spørgeskemaet finder du her.

Hvis man har modtaget landsstævnets nyhedsbreve, vil man også få tilsendt et link til undersøgelsen via mail.

 

(Foto: Bjørn Nielsen)
Seneste nyt

01-11-2018

Forbundet i fortsat dialog med Beredskab Fyn

Kommentar fra Beredskabsforbundets ledelse efter presseomtale af uenighed og opsigelse af kontrakter på Fyn.

05-10-2018

Mette F. overrakte redningsberedskabspris

Årets Danske Redningsberedskabspris går til mandskabet fra Falck i Hårlev og indsatslederen fra Østsjællands Beredskab for en dramatisk redningsaktion ved en voldsom arbejdsulykke.

25-09-2018

Frivillige søges i Odder og Skanderborg

Østjyllands Brandvæsen i hvervekampagne for at finde frivillige, der kan gøre brandmændene endnu bedre.

09-09-2018

Næste landsstævne bliver i Hovedstaden

BF-stævne 2018 er forbi, og nu begynder forberedelserne til landsstævnet i 2020.

13-08-2018

Prinsesse Marie besøger landsstævnet

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie kaster glans over Beredskabsforbundets landsstævne i Gråsten lørdag den 8. september.

10-08-2018

Sydvestjysk Brandvæsen vil have flere frivillige

Mere voldsomt vejr og en usikker verden får Sydvestjysk Brandvæsen til at søge nye frivillige, der har lyst til at gøre en forskel, i Esbjerg, Varde og Fanø kommuner.

22-07-2018

Millioner til ”Unge i Beredskabet”

Forsvarsministeriet giver seks millioner kroner til et nyt projekt, som skal samle alle former for inddragelse af unge i beredskabet.

27-06-2018

Gunnar Haurum er død

Han er blevet kaldt hovedmanden bag dansk brandvæsen, som det ser ud i dag. Blandt hans mange æresbevisninger var Beredskabsforbundets Hæderstegn. Tirsdag døde Gunnar Haurum, 89 år gammel.

 

11-06-2018

Landsrådet sagde ja, ja, ja og ja

På Beredskabsforbundets landsrådsmøde 2018 var der tavs opbakning til både præsidentens beretning og direktørens fremlæggelse af regnskabet. Og to ændringsforslag til vedtægterne blev vedtaget.

 

09-06-2018

Jesper fik et hæderstegn og en overraskelse

Jesper Atkinson Pedersen var stolt, da han var en af de 12, som lørdag på Beredskabsforbundets landsrådsmøde fik overrakt forbundets hæderstegn. Men han blev næsten endnu mere glad og rørt over, at hans brandkadetter fra Lolland kom og så ham få...

 Abonnér på nyhederne