Næste landsstævne bliver i Hovedstaden

09-09-2018

BF-stævne 2018 er forbi, og nu begynder forberedelserne til landsstævnet i 2020.

De københavnske deltagere var nogen af dem, der havde længst hjem, da Beredskabsforbundets Landsstævne 2018 i Gråsten sluttede søndag formiddag den 9. september.

Men på de tre timers køretur østpå kunne københavnerne så glæde sig over, at næste landsstævne i 2020 holdes i Hovedstaden.

Det afslørede landschef Niels Bonde Jensen i sin farveltale søndag ved en afskedsceremoni, hvor vejret heldigvis var mindre vådt end ved åbningen lørdag.

Ind imellem de to ceremonier oplevede de cirka 500 frivillige og hjælpere et både hektisk og hyggeligt landsstævne med konkurrencer, besøg af Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie - og en stor stævnefest lørdag aften.

"Jeg håber, at I tager herfra med lige så meget optimisme og inspiration som mig. For frivilligheden har det godt i beredskabet. Og fagligheden trives i det frivillige beredskab – det var tydeligt for enhver, som så en masse dygtige og energiske frivillige yde nogle flotte indsatser under konkurrencerne i går," sagde Niels Bonde Jensen i sin afslutningstale søndag.

Resultaterne fra stævnet kan ses på stævnets hjemmeside

Flere billeder fra stævnet kan ses her

Alle deltagere i landsstævnet i Gråsten kan komme med ris og ros til afviklingen af stævnet.

Nemlig ved at udfylde et spørgeskema, hvor svarene kan hjælpe arrangørerne til at lave et endnu bedre stævne i 2020. Spørgeskemaet finder du her.

Hvis man har modtaget landsstævnets nyhedsbreve, vil man også få tilsendt et link til undersøgelsen via mail.

 

(Foto: Bjørn Nielsen)
Seneste nyt

19-08-2019

Landsstævne: Albertslund efterfølger Gråsten

Efter et vellykket BF-stævne 2018 i Sønderjylland bliver Albertslund Idrætsanlæg rammen om Beredskabsforbundets Landsstævne i september 2020.

 

27-06-2019

Mærkesager blev luftet og nye kontakter skabt

Igen i år fik Beredskabsforbundet et godt udbytte af Folkemødet på Bornholm. Det er vigtigt for forbundet at være til stede ved Folkemødet for at fange nye tendenser og deltage i uformelle møder, mener direktør Carsten Iversen.

11-06-2019

Hvad gør vi når Danmark kortsluttes?

Beredskabsforbundet er i den kommende uge til Folkemøde på Bornholm med tre debatter om beredskab, robusthed, tryghed og det moderne civilforsvar.

28-05-2019

Stort flertal for at kredsledere skal vælges

Alle Landsledelsens forslag til vedtægtsændringer blev vedtaget med stort flertal på Beredskabsforbundets Landsrådsmøde 26. maj i Vingsted.

 

27-05-2019

Hæderstegn til ung veteran og otte andre

På Landsrådsmødet i Vingsted i Sydjylland blev Beredskabsforbundets Hæderstegn i år uddelt til ni modtagere – heriblandt tre frivillige og én ansat i forbundet.

 

21-05-2019

Landsrådsmøde 2019: Fokus på nye vedtægter og Robust Borger

Beredskabsforbundets øverste myndighed, Landsrådet, mødes den 25.-26. maj i Vingsted.

05-05-2019

To år mere til landschefen

Beredskabsforbundets landschef, Niels Bonde Jensen, er genudpeget til endnu en periode på to år. Samtidig er Charlotte Lund udpeget som vicelandschef.

05-04-2019

Nye tørdragter og redningsveste til frivillige

Beredskabsforbundet Ringkøbing-Skjerns 50 frivillige er klar til at rykke ud i tilfælde af uheld og ulykker. TrygFonden har givet 73.000 kroner til køb af nyt materiel til brug ved redningsopgaver omkring vand.

05-03-2019

Frivillig i 17 år: Det fede er kammeratskabet

Kirsten Jeppesen er frivillig i hele tre af Beredskabsforbundets kredse. Og den første i en række af små portrætter af frivillige i redningsberedskabet.

 

10-01-2019

Khader: Frivillige er indbegrebet af danskhed

Den konservative formand for Folketingets forsvarsudvalg uddelte tak og ros til beredskabet og ikke mindst til den frivillige del i sin tale ved Beredskabsforbundets nytårsgudstjeneste i Holmens Kirke.

 Abonnér på nyhederne