Landsstævne: Albertslund efterfølger Gråsten

19-08-2019

Efter et vellykket BF-stævne 2018 i Sønderjylland bliver Albertslund Idrætsanlæg rammen om Beredskabsforbundets Landsstævne i september 2020.

Albertslund Idrætsanlæg uden for København bliver stedet, hvor flere hundrede frivillige fra hele landet mødes 11.-13. september 2020 til konkurrencer, hygge og fest, når BF-stævne 2020 afvikles.

”Det er et fantastisk sted til landsstævnet,” mener Benthe Petersen, Kirsten Nielsen og Sune Schønnemann fra BF-stævnets styregruppe.

"Vi har mulighed for at få samlet det hele på et relativt begrænset område. Der bliver rig mulighed for både at slappe af i stævnecaféen, og heppe på kollegerne på banerne. Der er gode tilkørselsforhold, og så er det uden for miljøzonen, så vi er sikre på alle køretøjer kan være med,” siger Sune Schønnemann – med henvisning til miljøreglerne, der forbyder tunge dieselbiler at køre ind i København, medmindre de har partikelfilter monteret.

”Og ikke helt uvæsentligt, så er der gode sovefaciliteter i gåafstand, nemlig på Herstedvester Skole," tilføjer han.

Landsstævnet, som afvikles i lige år, foregik i 2018 i Gråsten. Kreds Hovedstaden og Region Hovedstaden er værter for BF-stævnet i 2020. Tilmeldingen er ikke startet endnu. Men du kan følge BF-stævnet på Facebook her. 

Senere kommer der også indhold på stævnets hjemmeside: www.bfstævne.dk

 

 

BILLEDTEKST: Benthe Petersen, Kirsten Nielsen og Sune Schønnemann fra BF-stævnets styregruppe glæder sig til at arrangere næste års stævne i Albertslund. Kirsten og Sune er henholdsvis regionsleder og viceregionsleder i Region Hovedstaden. Benthe Petersen var som ansat konsulent i Beredskabsforbundet kraftigt involveret i afviklingen af det seneste landsstævne i 2018 i Gråsten. Siden er hun gået på pension, men hun har meldt sig under fanerne i styregruppen som frivillig.
Seneste nyt

10-01-2020

Beredskab er også en måde at tænke på

Med BorgerBeredskabet er I med til at gøre Danmark til et mere sikkert sted at leve, sagde Beredskabsstyrelsens direktør i sin tale ved Beredskabsforbundets nytårsgudstjeneste, hvor han også uddelte mange roser til de frivillige.

25-11-2019

Gode råd om at lede og motivere frivillige

Over 40 deltagere fra beredskabsverdenen deltog i Beredskabsforbundets temadag på Christiansborg om ledelse og motivation af frivillige. Tre oplægsholderes vidt forskellige tilgang til emnet gav livlig debat og udveksling af erfaringer. Her kan du...

25-09-2019

Hvordan siger man 'ja tak' til spontanfrivillige?

Beredskabsforbundet har deltaget i et fællesnordisk samarbejde, som peger på udfordringer og løsninger i forhold til borgere, der spontant møder op og tilbyder hjælp under en ulykke eller katastrofe.

19-08-2019

Landsstævne: Albertslund efterfølger Gråsten

Efter et vellykket BF-stævne 2018 i Sønderjylland bliver Albertslund Idrætsanlæg rammen om Beredskabsforbundets Landsstævne i september 2020.

 

27-06-2019

Mærkesager blev luftet og nye kontakter skabt

Igen i år fik Beredskabsforbundet et godt udbytte af Folkemødet på Bornholm. Det er vigtigt for forbundet at være til stede ved Folkemødet for at fange nye tendenser og deltage i uformelle møder, mener direktør Carsten Iversen.

11-06-2019

Hvad gør vi når Danmark kortsluttes?

Beredskabsforbundet er i den kommende uge til Folkemøde på Bornholm med tre debatter om beredskab, robusthed, tryghed og det moderne civilforsvar.

28-05-2019

Stort flertal for at kredsledere skal vælges

Alle Landsledelsens forslag til vedtægtsændringer blev vedtaget med stort flertal på Beredskabsforbundets Landsrådsmøde 26. maj i Vingsted.

 

27-05-2019

Hæderstegn til ung veteran og otte andre

På Landsrådsmødet i Vingsted i Sydjylland blev Beredskabsforbundets Hæderstegn i år uddelt til ni modtagere – heriblandt tre frivillige og én ansat i forbundet.

 

21-05-2019

Landsrådsmøde 2019: Fokus på nye vedtægter og Robust Borger

Beredskabsforbundets øverste myndighed, Landsrådet, mødes den 25.-26. maj i Vingsted.

05-05-2019

To år mere til landschefen

Beredskabsforbundets landschef, Niels Bonde Jensen, er genudpeget til endnu en periode på to år. Samtidig er Charlotte Lund udpeget som vicelandschef.

 Abonnér på nyhederne