”Frivillig: Så fedt at du tror det er løgn”

07-02-2018

Torben Mørk, ny vicekredsleder i Beredskabsforbundet Billund-Grindsted, vil gerne dele sine gode oplevelser som frivillig med endnu flere. Det fortæller han om i en artikel i JydskeVestkysten.

”Frivillig i beredskabet: - Det er så fedt, at du tror, det er løgn”.

Den overskrift blev onsdag morgen serveret for læserne af dagbladet JydskeVestkysten i Billund Kommune.

Manden bag udsagnet i overskriften er Torben Mørk, ny 1. vicekredsleder for Beredskabsforbundets kreds Grindsted-Billund.

I artiklen fortæller han, at førstehjælpsopgaver ved Lillebælt Halvmarathon og Vorbasse Marked har givet ham nogle af hans bedste oplevelser som frivillig.

Infomøder i Grindsted, Kolding og Vejle

Men lysten til at hjælpe andre blev grundlagt, allerede da han var barn og hørte gode røverhistorier fra sin morfar, som var i Falck i 47 år.

Artiklen bliver bragt i anledning af Trekantområdets Brandvæsens hvervekampagne for at få flere frivillige. 

TrekantBrand og Beredskabsforbundet holder i aften, onsdag den 7. februar, infomøder for interesserede i både Grindsted, Kolding og Vejle.

Du kan læse hele interviewet med Torben Mørk i onsdagens papirudgave af JydskeVestkysten Grindsted-Billund. Du kan også læse artiklen elektronisk her – men i skrivende stund kræver det abonnement og password. 

Læs mere om TrekantBrands hvervekampagne her.
Seneste nyt

10-01-2019

Khader: Frivillige er indbegrebet af danskhed

Den konservative formand for Folketingets forsvarsudvalg uddelte tak og ros til beredskabet og ikke mindst til den frivillige del i sin tale ved Beredskabsforbundets nytårsgudstjeneste i Holmens Kirke.

19-12-2018

Julegave: Ny aftale med Forsvarsministeriet

Ny aftale mellem Beredskabsforbundet og Forsvarsministeriet placerer forbundet og de frivillige i en hovedrolle i den moderne udgave af civilforsvaret.

30-11-2018

Husk røgalarmen – og få en tryg jul

Den fælles nordiske røgalarmdag 1. december skal minde os om, hvordan vi nemt kan forbedre brandsikkerheden i vores hjem i en ”farlig” måned.

 

01-11-2018

Forbundet i fortsat dialog med Beredskab Fyn

Kommentar fra Beredskabsforbundets ledelse efter presseomtale af uenighed og opsigelse af kontrakter på Fyn.

05-10-2018

Mette F. overrakte redningsberedskabspris

Årets Danske Redningsberedskabspris går til mandskabet fra Falck i Hårlev og indsatslederen fra Østsjællands Beredskab for en dramatisk redningsaktion ved en voldsom arbejdsulykke.

25-09-2018

Frivillige søges i Odder og Skanderborg

Østjyllands Brandvæsen i hvervekampagne for at finde frivillige, der kan gøre brandmændene endnu bedre.

09-09-2018

Næste landsstævne bliver i Hovedstaden

BF-stævne 2018 er forbi, og nu begynder forberedelserne til landsstævnet i 2020.

13-08-2018

Prinsesse Marie besøger landsstævnet

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie kaster glans over Beredskabsforbundets landsstævne i Gråsten lørdag den 8. september.

10-08-2018

Sydvestjysk Brandvæsen vil have flere frivillige

Mere voldsomt vejr og en usikker verden får Sydvestjysk Brandvæsen til at søge nye frivillige, der har lyst til at gøre en forskel, i Esbjerg, Varde og Fanø kommuner.

22-07-2018

Millioner til ”Unge i Beredskabet”

Forsvarsministeriet giver seks millioner kroner til et nyt projekt, som skal samle alle former for inddragelse af unge i beredskabet.

 Abonnér på nyhederne