”Frivillig: Så fedt at du tror det er løgn”

07-02-2018

Torben Mørk, ny vicekredsleder i Beredskabsforbundet Billund-Grindsted, vil gerne dele sine gode oplevelser som frivillig med endnu flere. Det fortæller han om i en artikel i JydskeVestkysten.

”Frivillig i beredskabet: - Det er så fedt, at du tror, det er løgn”.

Den overskrift blev onsdag morgen serveret for læserne af dagbladet JydskeVestkysten i Billund Kommune.

Manden bag udsagnet i overskriften er Torben Mørk, ny 1. vicekredsleder for Beredskabsforbundets kreds Grindsted-Billund.

I artiklen fortæller han, at førstehjælpsopgaver ved Lillebælt Halvmarathon og Vorbasse Marked har givet ham nogle af hans bedste oplevelser som frivillig.

Infomøder i Grindsted, Kolding og Vejle

Men lysten til at hjælpe andre blev grundlagt, allerede da han var barn og hørte gode røverhistorier fra sin morfar, som var i Falck i 47 år.

Artiklen bliver bragt i anledning af Trekantområdets Brandvæsens hvervekampagne for at få flere frivillige. 

TrekantBrand og Beredskabsforbundet holder i aften, onsdag den 7. februar, infomøder for interesserede i både Grindsted, Kolding og Vejle.

Du kan læse hele interviewet med Torben Mørk i onsdagens papirudgave af JydskeVestkysten Grindsted-Billund. Du kan også læse artiklen elektronisk her – men i skrivende stund kræver det abonnement og password. 

Læs mere om TrekantBrands hvervekampagne her.
Seneste nyt

25-09-2019

Hvordan siger man 'ja tak' til spontanfrivillige?

Beredskabsforbundet har deltaget i et fællesnordisk samarbejde, som peger på udfordringer og løsninger i forhold til borgere, der spontant møder op og tilbyder hjælp under en ulykke eller katastrofe.

19-08-2019

Landsstævne: Albertslund efterfølger Gråsten

Efter et vellykket BF-stævne 2018 i Sønderjylland bliver Albertslund Idrætsanlæg rammen om Beredskabsforbundets Landsstævne i september 2020.

 

27-06-2019

Mærkesager blev luftet og nye kontakter skabt

Igen i år fik Beredskabsforbundet et godt udbytte af Folkemødet på Bornholm. Det er vigtigt for forbundet at være til stede ved Folkemødet for at fange nye tendenser og deltage i uformelle møder, mener direktør Carsten Iversen.

11-06-2019

Hvad gør vi når Danmark kortsluttes?

Beredskabsforbundet er i den kommende uge til Folkemøde på Bornholm med tre debatter om beredskab, robusthed, tryghed og det moderne civilforsvar.

28-05-2019

Stort flertal for at kredsledere skal vælges

Alle Landsledelsens forslag til vedtægtsændringer blev vedtaget med stort flertal på Beredskabsforbundets Landsrådsmøde 26. maj i Vingsted.

 

27-05-2019

Hæderstegn til ung veteran og otte andre

På Landsrådsmødet i Vingsted i Sydjylland blev Beredskabsforbundets Hæderstegn i år uddelt til ni modtagere – heriblandt tre frivillige og én ansat i forbundet.

 

21-05-2019

Landsrådsmøde 2019: Fokus på nye vedtægter og Robust Borger

Beredskabsforbundets øverste myndighed, Landsrådet, mødes den 25.-26. maj i Vingsted.

05-05-2019

To år mere til landschefen

Beredskabsforbundets landschef, Niels Bonde Jensen, er genudpeget til endnu en periode på to år. Samtidig er Charlotte Lund udpeget som vicelandschef.

05-04-2019

Nye tørdragter og redningsveste til frivillige

Beredskabsforbundet Ringkøbing-Skjerns 50 frivillige er klar til at rykke ud i tilfælde af uheld og ulykker. TrygFonden har givet 73.000 kroner til køb af nyt materiel til brug ved redningsopgaver omkring vand.

05-03-2019

Frivillig i 17 år: Det fede er kammeratskabet

Kirsten Jeppesen er frivillig i hele tre af Beredskabsforbundets kredse. Og den første i en række af små portrætter af frivillige i redningsberedskabet.

 

 Abonnér på nyhederne