”Frivillig: Så fedt at du tror det er løgn”

07-02-2018

Torben Mørk, ny vicekredsleder i Beredskabsforbundet Billund-Grindsted, vil gerne dele sine gode oplevelser som frivillig med endnu flere. Det fortæller han om i en artikel i JydskeVestkysten.

”Frivillig i beredskabet: - Det er så fedt, at du tror, det er løgn”.

Den overskrift blev onsdag morgen serveret for læserne af dagbladet JydskeVestkysten i Billund Kommune.

Manden bag udsagnet i overskriften er Torben Mørk, ny 1. vicekredsleder for Beredskabsforbundets kreds Grindsted-Billund.

I artiklen fortæller han, at førstehjælpsopgaver ved Lillebælt Halvmarathon og Vorbasse Marked har givet ham nogle af hans bedste oplevelser som frivillig.

Infomøder i Grindsted, Kolding og Vejle

Men lysten til at hjælpe andre blev grundlagt, allerede da han var barn og hørte gode røverhistorier fra sin morfar, som var i Falck i 47 år.

Artiklen bliver bragt i anledning af Trekantområdets Brandvæsens hvervekampagne for at få flere frivillige. 

TrekantBrand og Beredskabsforbundet holder i aften, onsdag den 7. februar, infomøder for interesserede i både Grindsted, Kolding og Vejle.

Du kan læse hele interviewet med Torben Mørk i onsdagens papirudgave af JydskeVestkysten Grindsted-Billund. Du kan også læse artiklen elektronisk her – men i skrivende stund kræver det abonnement og password. 

Læs mere om TrekantBrands hvervekampagne her.
Seneste nyt

15-02-2018

Hjælp os med at hædre ildsjælene

Kender du nogen i redningsberedskabet, som gør en forskel? Fristen for at indstille til Beredskabsforbundets Hæderstegn er 1. marts.

14-02-2018

Æret være H.K.H. Prins Henriks minde

Hans Kongelige Højhed Prins Henrik døde sent tirsdag aften på Fredensborg Slot. Beredskabsforbundet har sendt kondolencebrev til Hoffet.

09-02-2018

51 nye frivillige på vej i Trekantområdet

TrekantBrands hvervekampagne for at finde flere frivillige i Kolding, Vejle og Billund ser ud til at give et flot resultat.

07-02-2018

”Frivillig: Så fedt at du tror det er løgn”

Torben Mørk, ny vicekredsleder i Beredskabsforbundet Billund-Grindsted, vil gerne dele sine gode oplevelser som frivillig med endnu flere. Det fortæller han om i en artikel i JydskeVestkysten.

 

29-01-2018

Forlig med fokus på befolkningens sikkerhed

Beredskabsforbundets landschef Niels Bonde Jensen glæder sig over gode elementer i forsvarsforliget og hæfter sig ved den nye dagsorden, som forliget er udtryk for.

25-01-2018

Flere opgaver kræver flere frivillige

Trekantområdets Brandvæsen er i gang med en hvervekampagne for at finde flere kvalificerede frivillige i Vejle, Kolding og Billund.

19-01-2018

Sæson for årsmøder og medlemsindflydelse

Vil du være med til at bestemme, hvad Beredskabsforbundet skal lave i dit område, så deltag i årsmødet i din lokale kreds

18-01-2018

Forbedret app advarer om forhøjet vandstand

Ny version af app’en Mobilvarsling kan advare dig om alvorligt forhøjet vandstand og give mere præcise oplysninger om lukkede broer og veje, fortæller Beredskabsstyrelsen.

15-01-2018

Fokus på klima og terror i 2018

Klimarelaterede hændelser og terrorberedskab er blandt emnerne på dagsordenen for Beredskabsstyrelsens arbejde i 2018. Det fremgår af styrelsens mål- og resultatplan for 2018, fortæller brs.dk

11-01-2018

Brandkadetter satte præg på gudstjeneste

Med langt over 150 deltagere i Holmens Kirke var det Beredskabsforbundet Region Hovedstadens hidtil mest velbesøgte nytårsgudstjeneste, hvor Anders Ladekarl fra Røde Kors satte fokus på frivilliges betydning for sikkerhed ved redningsindsats

 Abonnér på nyhederne