”Frivillig: Så fedt at du tror det er løgn”

07-02-2018

Torben Mørk, ny vicekredsleder i Beredskabsforbundet Billund-Grindsted, vil gerne dele sine gode oplevelser som frivillig med endnu flere. Det fortæller han om i en artikel i JydskeVestkysten.

”Frivillig i beredskabet: - Det er så fedt, at du tror, det er løgn”.

Den overskrift blev onsdag morgen serveret for læserne af dagbladet JydskeVestkysten i Billund Kommune.

Manden bag udsagnet i overskriften er Torben Mørk, ny 1. vicekredsleder for Beredskabsforbundets kreds Grindsted-Billund.

I artiklen fortæller han, at førstehjælpsopgaver ved Lillebælt Halvmarathon og Vorbasse Marked har givet ham nogle af hans bedste oplevelser som frivillig.

Infomøder i Grindsted, Kolding og Vejle

Men lysten til at hjælpe andre blev grundlagt, allerede da han var barn og hørte gode røverhistorier fra sin morfar, som var i Falck i 47 år.

Artiklen bliver bragt i anledning af Trekantområdets Brandvæsens hvervekampagne for at få flere frivillige. 

TrekantBrand og Beredskabsforbundet holder i aften, onsdag den 7. februar, infomøder for interesserede i både Grindsted, Kolding og Vejle.

Du kan læse hele interviewet med Torben Mørk i onsdagens papirudgave af JydskeVestkysten Grindsted-Billund. Du kan også læse artiklen elektronisk her – men i skrivende stund kræver det abonnement og password. 

Læs mere om TrekantBrands hvervekampagne her.
Seneste nyt

13-08-2018

Prinsesse Marie besøger landsstævnet

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie kaster glans over Beredskabsforbundets landsstævne i Gråsten lørdag den 8. september.

10-08-2018

Sydvestjysk Brandvæsen vil have flere frivillige

Mere voldsomt vejr og en usikker verden får Sydvestjysk Brandvæsen til at søge nye frivillige, der har lyst til at gøre en forskel, i Esbjerg, Varde og Fanø kommuner.

22-07-2018

Millioner til ”Unge i Beredskabet”

Forsvarsministeriet giver seks millioner kroner til et nyt projekt, som skal samle alle former for inddragelse af unge i beredskabet.

27-06-2018

Gunnar Haurum er død

Han er blevet kaldt hovedmanden bag dansk brandvæsen, som det ser ud i dag. Blandt hans mange æresbevisninger var Beredskabsforbundets Hæderstegn. Tirsdag døde Gunnar Haurum, 89 år gammel.

 

11-06-2018

Landsrådet sagde ja, ja, ja og ja

På Beredskabsforbundets landsrådsmøde 2018 var der tavs opbakning til både præsidentens beretning og direktørens fremlæggelse af regnskabet. Og to ændringsforslag til vedtægterne blev vedtaget.

 

09-06-2018

Jesper fik et hæderstegn og en overraskelse

Jesper Atkinson Pedersen var stolt, da han var en af de 12, som lørdag på Beredskabsforbundets landsrådsmøde fik overrakt forbundets hæderstegn. Men han blev næsten endnu mere glad og rørt over, at hans brandkadetter fra Lolland kom og så ham få...

07-06-2018

Debat på Folkemødet: Er vi forberedt på terror?

Er den enkelte borger klædt godt nok på til at handle rigtigt under et terrorangreb? Er staten og kommunerne? Det er temaet for den debat, som Beredskabsforbundet arrangerer på Folkemødet på Bornholm sammen med Danske Beredskaber og Falck.

06-06-2018

12 får hæderstegn til landsrådsmødet lørdag

169 personer er tilmeldt Beredskabsforbundets landsrådsmøde i weekenden i Kolding. Landsrådet er forbundets øverste myndighed.

27-05-2018

Beredskabsforbundet Uddannelsescenter lukker

BFUC, som er en selvstændig virksomhed under Beredskabsforbundet, har i en årrække givet underskud. Derfor har bestyrelse og direktion valgt at nedlukke BFUC’s aktiviteter og lave en kontrolleret afvikling af virksomheden.

22-05-2018

Storm, vand og terror: Behov for flere frivillige

Beredskabsstyrelsen i Hedehusene vil gerne finde 100 nye frivillige. Baggrunden er øget pres på beredskabet og et stigende antal opgaver.

 Abonnér på nyhederne