”Frivillig: Så fedt at du tror det er løgn”

07-02-2018

Torben Mørk, ny vicekredsleder i Beredskabsforbundet Billund-Grindsted, vil gerne dele sine gode oplevelser som frivillig med endnu flere. Det fortæller han om i en artikel i JydskeVestkysten.

”Frivillig i beredskabet: - Det er så fedt, at du tror, det er løgn”.

Den overskrift blev onsdag morgen serveret for læserne af dagbladet JydskeVestkysten i Billund Kommune.

Manden bag udsagnet i overskriften er Torben Mørk, ny 1. vicekredsleder for Beredskabsforbundets kreds Grindsted-Billund.

I artiklen fortæller han, at førstehjælpsopgaver ved Lillebælt Halvmarathon og Vorbasse Marked har givet ham nogle af hans bedste oplevelser som frivillig.

Infomøder i Grindsted, Kolding og Vejle

Men lysten til at hjælpe andre blev grundlagt, allerede da han var barn og hørte gode røverhistorier fra sin morfar, som var i Falck i 47 år.

Artiklen bliver bragt i anledning af Trekantområdets Brandvæsens hvervekampagne for at få flere frivillige. 

TrekantBrand og Beredskabsforbundet holder i aften, onsdag den 7. februar, infomøder for interesserede i både Grindsted, Kolding og Vejle.

Du kan læse hele interviewet med Torben Mørk i onsdagens papirudgave af JydskeVestkysten Grindsted-Billund. Du kan også læse artiklen elektronisk her – men i skrivende stund kræver det abonnement og password. 

Læs mere om TrekantBrands hvervekampagne her.
Seneste nyt

01-11-2018

Forbundet i fortsat dialog med Beredskab Fyn

Kommentar fra Beredskabsforbundets ledelse efter presseomtale af uenighed og opsigelse af kontrakter på Fyn.

05-10-2018

Mette F. overrakte redningsberedskabspris

Årets Danske Redningsberedskabspris går til mandskabet fra Falck i Hårlev og indsatslederen fra Østsjællands Beredskab for en dramatisk redningsaktion ved en voldsom arbejdsulykke.

25-09-2018

Frivillige søges i Odder og Skanderborg

Østjyllands Brandvæsen i hvervekampagne for at finde frivillige, der kan gøre brandmændene endnu bedre.

09-09-2018

Næste landsstævne bliver i Hovedstaden

BF-stævne 2018 er forbi, og nu begynder forberedelserne til landsstævnet i 2020.

13-08-2018

Prinsesse Marie besøger landsstævnet

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie kaster glans over Beredskabsforbundets landsstævne i Gråsten lørdag den 8. september.

10-08-2018

Sydvestjysk Brandvæsen vil have flere frivillige

Mere voldsomt vejr og en usikker verden får Sydvestjysk Brandvæsen til at søge nye frivillige, der har lyst til at gøre en forskel, i Esbjerg, Varde og Fanø kommuner.

22-07-2018

Millioner til ”Unge i Beredskabet”

Forsvarsministeriet giver seks millioner kroner til et nyt projekt, som skal samle alle former for inddragelse af unge i beredskabet.

27-06-2018

Gunnar Haurum er død

Han er blevet kaldt hovedmanden bag dansk brandvæsen, som det ser ud i dag. Blandt hans mange æresbevisninger var Beredskabsforbundets Hæderstegn. Tirsdag døde Gunnar Haurum, 89 år gammel.

 

11-06-2018

Landsrådet sagde ja, ja, ja og ja

På Beredskabsforbundets landsrådsmøde 2018 var der tavs opbakning til både præsidentens beretning og direktørens fremlæggelse af regnskabet. Og to ændringsforslag til vedtægterne blev vedtaget.

 

09-06-2018

Jesper fik et hæderstegn og en overraskelse

Jesper Atkinson Pedersen var stolt, da han var en af de 12, som lørdag på Beredskabsforbundets landsrådsmøde fik overrakt forbundets hæderstegn. Men han blev næsten endnu mere glad og rørt over, at hans brandkadetter fra Lolland kom og så ham få...

 Abonnér på nyhederne