Frivillig i 17 år: Det fede er kammeratskabet

05-03-2019
Kirsten Jeppesen, frivillig i blandt andet kreds Albertslund-Brøndby

Kirsten Jeppesen er frivillig i hele tre af Beredskabsforbundets kredse. Og den første i en række af små portrætter af frivillige i redningsberedskabet.

Kirsten Jeppesen startede som frivillig i Beredskabsforbundet for 17 år siden, og hun er stadig en glad frivillig – endda i hele tre kredse.

Det og meget mere fortæller hun om i det seneste nummer af Beredskabsforbundets online-medlemsmagasin FRIVILLIG:

Om glæden ved opgaver med forplejning og indkvartering. Om kammeratskabet i kredsen og om, at der er plads til alle i beredskabet – både ”tumper og tosser.” Og i øvrigt også om, hvorfor hun i sin tid blev Danmarks første kvindelige kreaturslagter!

Hvem er de næste?

Artiklen om Kirsten Jeppesen er den første i en række af kommende små portrætter af frivillige i redningsberedskabet, som vi bringer i FRIVILLIG fremover.

Find hele artiklen i årets første nummer af FRIVILLIG her

Skal vi også fortælle din historie i FRIVILLIG? Eller kender du andre frivillige, som har en spændende baggrund for at være frivillig?

Så kontakt FRIVILLIGs redaktion på mail: frivillig-removethis@removethis too-beredskab.dk – eller på telefon 3076 3159 (Christian Birk Hansen) eller 3076 3164 (Per Falborg).
Seneste nyt

21-05-2019

Landsrådsmøde 2019: Fokus på nye vedtægter og Robust Borger

Beredskabsforbundets øverste myndighed, Landsrådet, mødes den 25.-26. maj i Vingsted.

05-05-2019

To år mere til landschefen

Beredskabsforbundets landschef, Niels Bonde Jensen, er genudpeget til endnu en periode på to år. Samtidig er Charlotte Lund udpeget som vicelandschef.

05-04-2019

Nye tørdragter og redningsveste til frivillige

Beredskabsforbundet Ringkøbing-Skjerns 50 frivillige er klar til at rykke ud i tilfælde af uheld og ulykker. TrygFonden har givet 73.000 kroner til køb af nyt materiel til brug ved redningsopgaver omkring vand.

05-03-2019

Frivillig i 17 år: Det fede er kammeratskabet

Kirsten Jeppesen er frivillig i hele tre af Beredskabsforbundets kredse. Og den første i en række af små portrætter af frivillige i redningsberedskabet.

 

10-01-2019

Khader: Frivillige er indbegrebet af danskhed

Den konservative formand for Folketingets forsvarsudvalg uddelte tak og ros til beredskabet og ikke mindst til den frivillige del i sin tale ved Beredskabsforbundets nytårsgudstjeneste i Holmens Kirke.

19-12-2018

Julegave: Ny aftale med Forsvarsministeriet

Ny aftale mellem Beredskabsforbundet og Forsvarsministeriet placerer forbundet og de frivillige i en hovedrolle i den moderne udgave af civilforsvaret.

30-11-2018

Husk røgalarmen – og få en tryg jul

Den fælles nordiske røgalarmdag 1. december skal minde os om, hvordan vi nemt kan forbedre brandsikkerheden i vores hjem i en ”farlig” måned.

 

01-11-2018

Forbundet i fortsat dialog med Beredskab Fyn

Kommentar fra Beredskabsforbundets ledelse efter presseomtale af uenighed og opsigelse af kontrakter på Fyn.

05-10-2018

Mette F. overrakte redningsberedskabspris

Årets Danske Redningsberedskabspris går til mandskabet fra Falck i Hårlev og indsatslederen fra Østsjællands Beredskab for en dramatisk redningsaktion ved en voldsom arbejdsulykke.

25-09-2018

Frivillige søges i Odder og Skanderborg

Østjyllands Brandvæsen i hvervekampagne for at finde frivillige, der kan gøre brandmændene endnu bedre.

 Abonnér på nyhederne