Frivillig i 17 år: Det fede er kammeratskabet

05-03-2019
Kirsten Jeppesen, frivillig i blandt andet kreds Albertslund-Brøndby

Kirsten Jeppesen er frivillig i hele tre af Beredskabsforbundets kredse. Og den første i en række af små portrætter af frivillige i redningsberedskabet.

Kirsten Jeppesen startede som frivillig i Beredskabsforbundet for 17 år siden, og hun er stadig en glad frivillig – endda i hele tre kredse.

Det og meget mere fortæller hun om i det seneste nummer af Beredskabsforbundets online-medlemsmagasin FRIVILLIG:

Om glæden ved opgaver med forplejning og indkvartering. Om kammeratskabet i kredsen og om, at der er plads til alle i beredskabet – både ”tumper og tosser.” Og i øvrigt også om, hvorfor hun i sin tid blev Danmarks første kvindelige kreaturslagter!

Hvem er de næste?

Artiklen om Kirsten Jeppesen er den første i en række af kommende små portrætter af frivillige i redningsberedskabet, som vi bringer i FRIVILLIG fremover.

Find hele artiklen i årets første nummer af FRIVILLIG her

Skal vi også fortælle din historie i FRIVILLIG? Eller kender du andre frivillige, som har en spændende baggrund for at være frivillig?

Så kontakt FRIVILLIGs redaktion på mail: frivillig-removethis@removethis too-beredskab.dk – eller på telefon 3076 3159 (Christian Birk Hansen) eller 3076 3164 (Per Falborg).
Seneste nyt

25-11-2019

Gode råd om at lede og motivere frivillige

Over 40 deltagere fra beredskabsverdenen deltog i Beredskabsforbundets temadag på Christiansborg om ledelse og motivation af frivillige. Tre oplægsholderes vidt forskellige tilgang til emnet gav livlig debat og udveksling af erfaringer. Her kan du...

25-09-2019

Hvordan siger man 'ja tak' til spontanfrivillige?

Beredskabsforbundet har deltaget i et fællesnordisk samarbejde, som peger på udfordringer og løsninger i forhold til borgere, der spontant møder op og tilbyder hjælp under en ulykke eller katastrofe.

19-08-2019

Landsstævne: Albertslund efterfølger Gråsten

Efter et vellykket BF-stævne 2018 i Sønderjylland bliver Albertslund Idrætsanlæg rammen om Beredskabsforbundets Landsstævne i september 2020.

 

27-06-2019

Mærkesager blev luftet og nye kontakter skabt

Igen i år fik Beredskabsforbundet et godt udbytte af Folkemødet på Bornholm. Det er vigtigt for forbundet at være til stede ved Folkemødet for at fange nye tendenser og deltage i uformelle møder, mener direktør Carsten Iversen.

11-06-2019

Hvad gør vi når Danmark kortsluttes?

Beredskabsforbundet er i den kommende uge til Folkemøde på Bornholm med tre debatter om beredskab, robusthed, tryghed og det moderne civilforsvar.

28-05-2019

Stort flertal for at kredsledere skal vælges

Alle Landsledelsens forslag til vedtægtsændringer blev vedtaget med stort flertal på Beredskabsforbundets Landsrådsmøde 26. maj i Vingsted.

 

27-05-2019

Hæderstegn til ung veteran og otte andre

På Landsrådsmødet i Vingsted i Sydjylland blev Beredskabsforbundets Hæderstegn i år uddelt til ni modtagere – heriblandt tre frivillige og én ansat i forbundet.

 

21-05-2019

Landsrådsmøde 2019: Fokus på nye vedtægter og Robust Borger

Beredskabsforbundets øverste myndighed, Landsrådet, mødes den 25.-26. maj i Vingsted.

05-05-2019

To år mere til landschefen

Beredskabsforbundets landschef, Niels Bonde Jensen, er genudpeget til endnu en periode på to år. Samtidig er Charlotte Lund udpeget som vicelandschef.

05-04-2019

Nye tørdragter og redningsveste til frivillige

Beredskabsforbundet Ringkøbing-Skjerns 50 frivillige er klar til at rykke ud i tilfælde af uheld og ulykker. TrygFonden har givet 73.000 kroner til køb af nyt materiel til brug ved redningsopgaver omkring vand.

 Abonnér på nyhederne