51 nye frivillige på vej i Trekantområdet

09-02-2018

TrekantBrands hvervekampagne for at finde flere frivillige i Kolding, Vejle og Billund ser ud til at give et flot resultat.

Op til 51 nye frivillige er på vej til at melde sig under fanerne hos Trekantområdets Brandvæsen (i daglig tale TrekantBrand).

Sådan ser det i hvert fald ud efter den hvervekampagne, som TrekantBrand har gennemført i løbet af de seneste uger.

Beredskabsforbundet stod for en stor del af hvervekampagnen, der skulle skaffe flere frivillige til Kolding, Vejle og Billund Kommuner.

I alle tre kommuner søgte man frivillige til førstehjælp. I Vejle og Kolding var der også brug for frivillige til FILO (forplejning, indkvartering og logistik).

Og det ser ud til, at kampagnen med annoncering, happenings og presseomtale har givet pote:

For da kampagnen kulminerede onsdag aften med infomøder i Kolding, Vejle og Grindsted, var der ikke færre end 42 tilmeldte – plus ni, som ikke havde meldt deres ankomst på forhånd.

Et meget tilfredsstillende resultat, mener både beredskabsinspektør Kristian Müller fra TrekantBrand og Beredskabsforbundets konsulent i Region Syddanmark, Henning Skallebæk.

Næste skridt: Introduktionskursus

Tre af de forhåndstilmeldte meldte sig syge på dagen, men de ønsker alle at komme til individuelle samtaler senere hos Kristian Müller.

Adskillige af de ”gamle” frivillige var også med på møderne, hvor de fortalte de fremmødte om opgaverne og oplevelserne som frivillig i beredskabet.

Næste skridt for de interesserede er et introduktionskursus for frivillige. Kristian Müller og Henning Skallebæk håber selvfølgelig, at alle 51 melder sig til kurset.

 

Foto fra infomødet i Vejle: Henning Skallebæk.
Seneste nyt

01-11-2018

Forbundet i fortsat dialog med Beredskab Fyn

Kommentar fra Beredskabsforbundets ledelse efter presseomtale af uenighed og opsigelse af kontrakter på Fyn.

05-10-2018

Mette F. overrakte redningsberedskabspris

Årets Danske Redningsberedskabspris går til mandskabet fra Falck i Hårlev og indsatslederen fra Østsjællands Beredskab for en dramatisk redningsaktion ved en voldsom arbejdsulykke.

25-09-2018

Frivillige søges i Odder og Skanderborg

Østjyllands Brandvæsen i hvervekampagne for at finde frivillige, der kan gøre brandmændene endnu bedre.

09-09-2018

Næste landsstævne bliver i Hovedstaden

BF-stævne 2018 er forbi, og nu begynder forberedelserne til landsstævnet i 2020.

13-08-2018

Prinsesse Marie besøger landsstævnet

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie kaster glans over Beredskabsforbundets landsstævne i Gråsten lørdag den 8. september.

10-08-2018

Sydvestjysk Brandvæsen vil have flere frivillige

Mere voldsomt vejr og en usikker verden får Sydvestjysk Brandvæsen til at søge nye frivillige, der har lyst til at gøre en forskel, i Esbjerg, Varde og Fanø kommuner.

22-07-2018

Millioner til ”Unge i Beredskabet”

Forsvarsministeriet giver seks millioner kroner til et nyt projekt, som skal samle alle former for inddragelse af unge i beredskabet.

27-06-2018

Gunnar Haurum er død

Han er blevet kaldt hovedmanden bag dansk brandvæsen, som det ser ud i dag. Blandt hans mange æresbevisninger var Beredskabsforbundets Hæderstegn. Tirsdag døde Gunnar Haurum, 89 år gammel.

 

11-06-2018

Landsrådet sagde ja, ja, ja og ja

På Beredskabsforbundets landsrådsmøde 2018 var der tavs opbakning til både præsidentens beretning og direktørens fremlæggelse af regnskabet. Og to ændringsforslag til vedtægterne blev vedtaget.

 

09-06-2018

Jesper fik et hæderstegn og en overraskelse

Jesper Atkinson Pedersen var stolt, da han var en af de 12, som lørdag på Beredskabsforbundets landsrådsmøde fik overrakt forbundets hæderstegn. Men han blev næsten endnu mere glad og rørt over, at hans brandkadetter fra Lolland kom og så ham få...

 Abonnér på nyhederne