51 nye frivillige på vej i Trekantområdet

09-02-2018

TrekantBrands hvervekampagne for at finde flere frivillige i Kolding, Vejle og Billund ser ud til at give et flot resultat.

Op til 51 nye frivillige er på vej til at melde sig under fanerne hos Trekantområdets Brandvæsen (i daglig tale TrekantBrand).

Sådan ser det i hvert fald ud efter den hvervekampagne, som TrekantBrand har gennemført i løbet af de seneste uger.

Beredskabsforbundet stod for en stor del af hvervekampagnen, der skulle skaffe flere frivillige til Kolding, Vejle og Billund Kommuner.

I alle tre kommuner søgte man frivillige til førstehjælp. I Vejle og Kolding var der også brug for frivillige til FILO (forplejning, indkvartering og logistik).

Og det ser ud til, at kampagnen med annoncering, happenings og presseomtale har givet pote:

For da kampagnen kulminerede onsdag aften med infomøder i Kolding, Vejle og Grindsted, var der ikke færre end 42 tilmeldte – plus ni, som ikke havde meldt deres ankomst på forhånd.

Et meget tilfredsstillende resultat, mener både beredskabsinspektør Kristian Müller fra TrekantBrand og Beredskabsforbundets konsulent i Region Syddanmark, Henning Skallebæk.

Næste skridt: Introduktionskursus

Tre af de forhåndstilmeldte meldte sig syge på dagen, men de ønsker alle at komme til individuelle samtaler senere hos Kristian Müller.

Adskillige af de ”gamle” frivillige var også med på møderne, hvor de fortalte de fremmødte om opgaverne og oplevelserne som frivillig i beredskabet.

Næste skridt for de interesserede er et introduktionskursus for frivillige. Kristian Müller og Henning Skallebæk håber selvfølgelig, at alle 51 melder sig til kurset.

 

Foto fra infomødet i Vejle: Henning Skallebæk.
Seneste nyt

22-05-2018

Storm, vand og terror: Behov for flere frivillige

Beredskabsstyrelsen i Hedehusene vil gerne finde 100 nye frivillige. Baggrunden er øget pres på beredskabet og et stigende antal opgaver.

01-05-2018

Husk det nu: Sirenerne hyler onsdag

Det sker hvert år: Første onsdag i maj klokken 12.00 testes sirenevarslings-systemet over hele landet.

 

19-04-2018

Gode grunde til at gæste Gråsten i september

BF-stævne 2018 kan byde på tyske modstandere, fine faciliteter og et kongeligt sommerhus i nærheden. Så der er mange gode grunde til at tilmelde sig landsstævnet i Gråsten i september, mener Henrik Sohl, formand for stævnearbejdsgruppen.

06-04-2018

Fornem hæder til Robust Borger-undervisere

Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen overrakte fredag Årets Frivilligpris inden for redningsberedskabet til gruppen af Robust Borger-undervisere under Beredskabsforbundet.

15-03-2018

Frivillige var ude med pumper og kødgryder

Smeltevand, en synkende kutter og en brand skabte et par travle døgn for de frivillige ved både Vestsjællands Beredskab og ved Midt- og Sydsjællands Brand og Redning.

01-03-2018

Udsigt til en afløser for brandkadetterne

Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen er indstillet på at finde penge til en ny måde at involvere unge i beredskabet, som kan forebygge angreb mod brandmænd og brandbiler, fortæller Beredskabsforbundets landschef efter møde i ministeriet.

15-02-2018

Hjælp os med at hædre ildsjælene

Kender du nogen i redningsberedskabet, som gør en forskel? Fristen for at indstille til Beredskabsforbundets Hæderstegn er 1. marts.

14-02-2018

Æret være H.K.H. Prins Henriks minde

Hans Kongelige Højhed Prins Henrik døde sent tirsdag aften på Fredensborg Slot. Beredskabsforbundet har sendt kondolencebrev til Hoffet.

09-02-2018

51 nye frivillige på vej i Trekantområdet

TrekantBrands hvervekampagne for at finde flere frivillige i Kolding, Vejle og Billund ser ud til at give et flot resultat.

07-02-2018

”Frivillig: Så fedt at du tror det er løgn”

Torben Mørk, ny vicekredsleder i Beredskabsforbundet Billund-Grindsted, vil gerne dele sine gode oplevelser som frivillig med endnu flere. Det fortæller han om i en artikel i JydskeVestkysten.

 

 Abonnér på nyhederne