51 nye frivillige på vej i Trekantområdet

09-02-2018

TrekantBrands hvervekampagne for at finde flere frivillige i Kolding, Vejle og Billund ser ud til at give et flot resultat.

Op til 51 nye frivillige er på vej til at melde sig under fanerne hos Trekantområdets Brandvæsen (i daglig tale TrekantBrand).

Sådan ser det i hvert fald ud efter den hvervekampagne, som TrekantBrand har gennemført i løbet af de seneste uger.

Beredskabsforbundet stod for en stor del af hvervekampagnen, der skulle skaffe flere frivillige til Kolding, Vejle og Billund Kommuner.

I alle tre kommuner søgte man frivillige til førstehjælp. I Vejle og Kolding var der også brug for frivillige til FILO (forplejning, indkvartering og logistik).

Og det ser ud til, at kampagnen med annoncering, happenings og presseomtale har givet pote:

For da kampagnen kulminerede onsdag aften med infomøder i Kolding, Vejle og Grindsted, var der ikke færre end 42 tilmeldte – plus ni, som ikke havde meldt deres ankomst på forhånd.

Et meget tilfredsstillende resultat, mener både beredskabsinspektør Kristian Müller fra TrekantBrand og Beredskabsforbundets konsulent i Region Syddanmark, Henning Skallebæk.

Næste skridt: Introduktionskursus

Tre af de forhåndstilmeldte meldte sig syge på dagen, men de ønsker alle at komme til individuelle samtaler senere hos Kristian Müller.

Adskillige af de ”gamle” frivillige var også med på møderne, hvor de fortalte de fremmødte om opgaverne og oplevelserne som frivillig i beredskabet.

Næste skridt for de interesserede er et introduktionskursus for frivillige. Kristian Müller og Henning Skallebæk håber selvfølgelig, at alle 51 melder sig til kurset.

 

Foto fra infomødet i Vejle: Henning Skallebæk.
Seneste nyt

15-02-2018

Hjælp os med at hædre ildsjælene

Kender du nogen i redningsberedskabet, som gør en forskel? Fristen for at indstille til Beredskabsforbundets Hæderstegn er 1. marts.

14-02-2018

Æret være H.K.H. Prins Henriks minde

Hans Kongelige Højhed Prins Henrik døde sent tirsdag aften på Fredensborg Slot. Beredskabsforbundet har sendt kondolencebrev til Hoffet.

09-02-2018

51 nye frivillige på vej i Trekantområdet

TrekantBrands hvervekampagne for at finde flere frivillige i Kolding, Vejle og Billund ser ud til at give et flot resultat.

07-02-2018

”Frivillig: Så fedt at du tror det er løgn”

Torben Mørk, ny vicekredsleder i Beredskabsforbundet Billund-Grindsted, vil gerne dele sine gode oplevelser som frivillig med endnu flere. Det fortæller han om i en artikel i JydskeVestkysten.

 

29-01-2018

Forlig med fokus på befolkningens sikkerhed

Beredskabsforbundets landschef Niels Bonde Jensen glæder sig over gode elementer i forsvarsforliget og hæfter sig ved den nye dagsorden, som forliget er udtryk for.

25-01-2018

Flere opgaver kræver flere frivillige

Trekantområdets Brandvæsen er i gang med en hvervekampagne for at finde flere kvalificerede frivillige i Vejle, Kolding og Billund.

19-01-2018

Sæson for årsmøder og medlemsindflydelse

Vil du være med til at bestemme, hvad Beredskabsforbundet skal lave i dit område, så deltag i årsmødet i din lokale kreds

18-01-2018

Forbedret app advarer om forhøjet vandstand

Ny version af app’en Mobilvarsling kan advare dig om alvorligt forhøjet vandstand og give mere præcise oplysninger om lukkede broer og veje, fortæller Beredskabsstyrelsen.

15-01-2018

Fokus på klima og terror i 2018

Klimarelaterede hændelser og terrorberedskab er blandt emnerne på dagsordenen for Beredskabsstyrelsens arbejde i 2018. Det fremgår af styrelsens mål- og resultatplan for 2018, fortæller brs.dk

11-01-2018

Brandkadetter satte præg på gudstjeneste

Med langt over 150 deltagere i Holmens Kirke var det Beredskabsforbundet Region Hovedstadens hidtil mest velbesøgte nytårsgudstjeneste, hvor Anders Ladekarl fra Røde Kors satte fokus på frivilliges betydning for sikkerhed ved redningsindsats

 Abonnér på nyhederne