51 nye frivillige på vej i Trekantområdet

09-02-2018

TrekantBrands hvervekampagne for at finde flere frivillige i Kolding, Vejle og Billund ser ud til at give et flot resultat.

Op til 51 nye frivillige er på vej til at melde sig under fanerne hos Trekantområdets Brandvæsen (i daglig tale TrekantBrand).

Sådan ser det i hvert fald ud efter den hvervekampagne, som TrekantBrand har gennemført i løbet af de seneste uger.

Beredskabsforbundet stod for en stor del af hvervekampagnen, der skulle skaffe flere frivillige til Kolding, Vejle og Billund Kommuner.

I alle tre kommuner søgte man frivillige til førstehjælp. I Vejle og Kolding var der også brug for frivillige til FILO (forplejning, indkvartering og logistik).

Og det ser ud til, at kampagnen med annoncering, happenings og presseomtale har givet pote:

For da kampagnen kulminerede onsdag aften med infomøder i Kolding, Vejle og Grindsted, var der ikke færre end 42 tilmeldte – plus ni, som ikke havde meldt deres ankomst på forhånd.

Et meget tilfredsstillende resultat, mener både beredskabsinspektør Kristian Müller fra TrekantBrand og Beredskabsforbundets konsulent i Region Syddanmark, Henning Skallebæk.

Næste skridt: Introduktionskursus

Tre af de forhåndstilmeldte meldte sig syge på dagen, men de ønsker alle at komme til individuelle samtaler senere hos Kristian Müller.

Adskillige af de ”gamle” frivillige var også med på møderne, hvor de fortalte de fremmødte om opgaverne og oplevelserne som frivillig i beredskabet.

Næste skridt for de interesserede er et introduktionskursus for frivillige. Kristian Müller og Henning Skallebæk håber selvfølgelig, at alle 51 melder sig til kurset.

 

Foto fra infomødet i Vejle: Henning Skallebæk.
Seneste nyt

25-09-2019

Hvordan siger man 'ja tak' til spontanfrivillige?

Beredskabsforbundet har deltaget i et fællesnordisk samarbejde, som peger på udfordringer og løsninger i forhold til borgere, der spontant møder op og tilbyder hjælp under en ulykke eller katastrofe.

19-08-2019

Landsstævne: Albertslund efterfølger Gråsten

Efter et vellykket BF-stævne 2018 i Sønderjylland bliver Albertslund Idrætsanlæg rammen om Beredskabsforbundets Landsstævne i september 2020.

 

27-06-2019

Mærkesager blev luftet og nye kontakter skabt

Igen i år fik Beredskabsforbundet et godt udbytte af Folkemødet på Bornholm. Det er vigtigt for forbundet at være til stede ved Folkemødet for at fange nye tendenser og deltage i uformelle møder, mener direktør Carsten Iversen.

11-06-2019

Hvad gør vi når Danmark kortsluttes?

Beredskabsforbundet er i den kommende uge til Folkemøde på Bornholm med tre debatter om beredskab, robusthed, tryghed og det moderne civilforsvar.

28-05-2019

Stort flertal for at kredsledere skal vælges

Alle Landsledelsens forslag til vedtægtsændringer blev vedtaget med stort flertal på Beredskabsforbundets Landsrådsmøde 26. maj i Vingsted.

 

27-05-2019

Hæderstegn til ung veteran og otte andre

På Landsrådsmødet i Vingsted i Sydjylland blev Beredskabsforbundets Hæderstegn i år uddelt til ni modtagere – heriblandt tre frivillige og én ansat i forbundet.

 

21-05-2019

Landsrådsmøde 2019: Fokus på nye vedtægter og Robust Borger

Beredskabsforbundets øverste myndighed, Landsrådet, mødes den 25.-26. maj i Vingsted.

05-05-2019

To år mere til landschefen

Beredskabsforbundets landschef, Niels Bonde Jensen, er genudpeget til endnu en periode på to år. Samtidig er Charlotte Lund udpeget som vicelandschef.

05-04-2019

Nye tørdragter og redningsveste til frivillige

Beredskabsforbundet Ringkøbing-Skjerns 50 frivillige er klar til at rykke ud i tilfælde af uheld og ulykker. TrygFonden har givet 73.000 kroner til køb af nyt materiel til brug ved redningsopgaver omkring vand.

05-03-2019

Frivillig i 17 år: Det fede er kammeratskabet

Kirsten Jeppesen er frivillig i hele tre af Beredskabsforbundets kredse. Og den første i en række af små portrætter af frivillige i redningsberedskabet.

 

 Abonnér på nyhederne