BEREDSKABSFORBUNDETS MUSIKKORPS

- et levende og mangfoldigt musikkorps.

Beredskabsforbundets Musikkorps tæller i dag mere end 40 medlemmer i alderen 16 til 75 år, som er bosat over hele landet. På tværs af alder og bopæl har vi dog en særlig ting til fælles - nemlig glæden ved musikken og samværet med andre mennesker.

Musikkorpset spiller til ca. 20 arrangementer årligt. En del af disse arrangementer er årligt tilbagevendende, andre er nye. 

Vil du være med?
Kunne du tænke dig at være med i et levende musikkorps, med fokus på både det sociale og det musikalske? Så kontakt formand Katja Thorsø på formand-removethis@removethis too-bfmusik.dk  eller på tlf. 22 41 89 11 og hør mere om mulighederne for at blive en del af Beredskabsforbundets Musikkorps.

Book os
Kunne du tænke dig at booke Beredskabsforbundets Musikkorps til dit arrangement? Musikkorpset spiller til meget forskellige arrangementer, og vi kan stille med folk efter netop dit behov.

Vi har spillet til næsten alle former for arrangementer lige fra bryllupper og byfester til hvervekampagner, marcher og meget andet. Alt efter dit behov kan vi stille med tambourkorps, et stort orkester med alle former for blæseinstrumenter eller blot et udpluk heraf.

 

 
Kontakt musikkorpset