Samarbejdsaftale mellem Brandkadetter i Danmark og Beredskabsforbundet

28-07-2015

Midt i sommervarmen - fredag den 17. juli blev samarbejdsaftalen mellem Brandkadetter i Danmark og Beredskabsforbundet underskrevet.

Samarbejdsaftalens formål er at opnå en optimal anvendelse af ressourcer i løsningen af de opgaver, hvor Brandkadetter i Danmark og Beredskabsforbundet har et naturligt sammenfald af interesser. Samtidig er formålet at sikre en gensidig accept og forståelse mellem unge og frivillige og sikre, at de unge har kendskab til mulighederne som frivillig brandmand.

BID og BF har gennem de seneste år haft et fortræffeligt samarbejde, bl.a. omkring event- weekend for de unge på Femø og temadage for instruktører og ledere samt ikke mindst gennem det tætte samarbejde omkring unge brandkadetter i hverdagen. 

Dette samarbejde er nu udmøntet i en aftale, der blev underskrevet ved en lille højtidlighed på Landssekretariatet i Hedehusene.På billedet projektchef Helle Aagot, BID og sekretariatschef Solveig Andersen, BF.

 Abonnér på nyhederneSeneste nyt

20-05-2016

Forsvarsministeren tydeliggør hvilke frivillige der bør have plads i beredskabskommissionen.

I forlængelse af Forsvarsministerens svar den 12. april 2016 på Beredskabsforbundets spørgsmål om hvorvidt det kunne præciseres, at det er en frivillig fra redningsberedskabet, der er de frivilliges repræsentant i beredskabskommissionen. Har...

30-04-2016

Beredskabsforbundet sætter dagsordenen

Hvad mener samarbejdspartnerne, at Beredskabsforbundet kan bidrage med i fremtidens beredskab?

21-04-2016

Jan Vestentoft hædret af forsvarsministeren

Det var i særdeleshed velfortjent, da vestjyske Jan Vestentoft modtog årets frivilligpris for sit arbejde i beredskabet.

20-04-2016

Forsvarsministeren giver i morgen årets frivilligpris til Jan Vestentoft fra Region Midtjylland

Hvert år uddeles en pris til årets frivillig inden for redningsberedskabet – og i år går prisen til Jan Vestentoft fra Beredskabsforbundet, Region Midtjylland, for sit arbejde som frivillig i Holstebro Brand & Redning.

17-03-2016

Det er en god dag for Beredskabet

Beredskabsforbundet glæder sig over, at en bred kreds af partier i dag besluttede sig for at lave en stemmeaftale, der aflyser en stor del af besparelserne på Beredskabet

08-01-2016

Ny vicelandschef til Beredskabsforbundet

Torsdag den 7. januar er 39-årige Stine Arenshøj udpeget som ny vicelandchef i Beredskabsforbundet

08-09-2015

Ny Landschef i Beredskabsforbundet

Det bliver den 53-årige nordjyde, Carsten Iversen, der overtager posten som Landschef i Beredskabsforbundet efter Per Junker Thiesgaard.

29-06-2015

Beredskabsforbundets Hæderstegn uddelt på Landsrådsmøde

På Landsrådsmødet den 20. juni 2015 på Nyborg Strand blev der uddelt 15 hæderstegn.

23-06-2015

Landsrådsmøde i fremtidens og frivillighedens tegn

Traditionen tro afholdt Beredskabsforbundet Landsrådsmøde på Hotel Nyborg Strand i weekenden den 20. og 21. juni 2015, hvor omkring 230 af Beredskabsforbundets frivillige ledere, delegerede, ambassadører og samarbejdspartnere var samlet til Landsråd...

22-06-2015

Beredskabsforbundet til nyvalgte politikere: Tag uforsvarlige spareplaner af bordet

Beredskabsforbundet, der i weekenden var samlet til sit årlige Landsrådsmøde i Nyborg, er særdeles bekymret for konsekvenserne af de markante besparelser af det samlede beredskab, som der fra politisk side er lagt op til at blive gennemført i de...

 Abonnér på nyhederne
Beredskab.dk benytter sig af cookies. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepteres anvendelsen af cookies. Læs mere! Luk