Niels Bonde udpeget til vicelandschef for Beredskabsforbundet

31-05-2016

Præsident for Beredskabsforbundet, Bjarne Laustsen, har i dag tirsdag d. 31. maj, udpeget den nyligt pensionerede kolonnechef Niels Bonde til ny vicelandschef for Beredskabsforbundet.

Niels Bonde har, med sine 38 års ansættelse i Beredskabsstyrelsen, en solid baggrund inden for redningsberedskabet og har blandt andet arbejdet tæt sammen med frivillige under sin udsendelse som forbindelsesofficer til Indien i 2001 efter et jordskælv i staten Gujarat.

"Jeg er stolt over, at det er lykkedes at få Niels Bonde med i Beredskabsforbundets Præsidie. Hans kompetencer igennem en lang karriere i det statslige beredskab vil komme Beredskabsforbundet til stor gavn. Niels er kendt for sine gode organisatoriske evner. Han var den sidste brik der skulle til, for at få samlet et professionelt Præsidie, som kan medvirke til, at udvikle Beredskabsforbundet i en retning hvor det civile beredskab, beredskabsaktørerne og borgerne skaber et robust samfund." siger Landschef Carsten Iversen.

Niels Bonde gav unde de indledende samtale udtryk for, at han glæder sig til at komme i gang med det meningsfyldte arbejde med Robuste Borgere og det Robust samfund.

Præsident Bjarne Laustsen udtaler: "Det er med største fornøjelse at jeg som Præsident for Beredskabsforbundet, kan udnævne Nels Bonde som ny Vicelandschef. Han passer perfekt ind  det nye hold, som sammen med den nye Præsident skal stå i spidsen for de 7000 frivillige i redningsberedskabet. Præsidiet består herefter, ud over mig selv, af Landschef Carsten Iversen, Vicelandschef Stine Arenshøj og nyudpeget Niels Bonde. Både det geografiske og ligestillingsmæssige, og ikke mindst sin store faglighed gennem 38 års ansættelse, gør ham yderst kvalificeret, derudover havde han da også en plads i Redningsberedskabets strukturudvalg.

Niels Bonde tiltræder med det samme og ser frem til at tage fat på de mange spændende opgaver.

Yderligere oplysninger

Bjarne Laustsen på telefon 61 62 35 39
eller Niels Bonde på telefon 20 19 89 87
Seneste nyt

14-05-2017

Ny vicelandschef i Beredskabsforbundet

Beredskabsforbundets nye vicelandschef hedder Niels Christensen

08-05-2017

Beredskabsforbundets Landsrådsmøde 2017

Invitationerne til Beredskabsforbundets Landsrådsmøde 2017 er udsendt

24-04-2017

Beredskabsstyrelsen Hedehusenes frivillige hædres

Frivillige ildsjæle bidrager året rundt til at gøre Danmark sikrere. I 2016 har Beredskabsstyrelsen Hedehusenes frivillige og Hjemmeværnskompagni Rosenborg gjort en særlig indsats og hædres derfor med frivilligprisen.

30-01-2017

Ny direktør i Beredskabsforbundet

Beredskabsforbundet har pr. 1. marts 2017 ansat den 54 årige Carsten Iversen som ny direktør. Carsten Iversen kommer fra en stilling som renovationschef i Ålborg kommune, og er samtidigt en velkendt og respekteret person indenfor alle dele af...

02-11-2016

Sommertræf for brandkadetter på Femø i 2017

Der er nu åbnet for tilmeldingen til sommertræffet 2017, der bliver afholdt på Femø fra den 29. juni – 2. juli 2017. Så kom og deltag gratis i fire dage med fokus på kammeratskab, socialt samvær og en masse sjove udfordringer.

10-10-2016

Redningsberedskabsprisen overrakt til brandmænd fra Falck i Hanstholm og fra Thisted Brandvæsen

Hendes kongelige højhed prinsesse Marie var æresgæst, da præsident for Beredskabsforbundet Jan Johansen fredag den 7. oktober overrakte Redningsberedskabsprisen til en række nordjyske brandmænd.

14-06-2016

Bjarne Laustsen stopper i Beredskabsforbundet – Jan Johansen bliver ny præsident

Det Socialdemokratiske folketingsmedlem, Jan Johansen, blev søndag formiddag valgt som ny præsident for Beredskabsforbundet. Det skete på organisationens landsrådsmøde i Kolding. Han erstatter folketingsmedlem Bjarne Laustsen (S), der har været...

31-05-2016

Niels Bonde udpeget til vicelandschef for Beredskabsforbundet

Præsident for Beredskabsforbundet, Bjarne Laustsen, har i dag tirsdag d. 31. maj, udpeget den nyligt pensionerede kolonnechef Niels Bonde til ny vicelandschef for Beredskabsforbundet.

20-05-2016

Forsvarsministeren tydeliggør hvilke frivillige der bør have plads i beredskabskommissionen.

I forlængelse af Forsvarsministerens svar den 12. april 2016 på Beredskabsforbundets spørgsmål om hvorvidt det kunne præciseres, at det er en frivillig fra redningsberedskabet, der er de frivilliges repræsentant i beredskabskommissionen. Har...

30-04-2016

Beredskabsforbundet sætter dagsordenen

Hvad mener samarbejdspartnerne, at Beredskabsforbundet kan bidrage med i fremtidens beredskab?

 Abonnér på nyhederne